Ak Partili Gençlerin Bursa Buluşması

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana partiye emeği geçmiş başkan ve yöneticiler Bursa’da buluştu.AK Parti MKYK...

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana partiye emeği geçmiş başkan ve yöneticiler Bursa’da buluştu.

AK Parti MKYK Üyesi Orhan Yeğin, Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gençlik Kolları eski Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıç, genel merkez yöneticileri ile yurdun değişik yerlerinde görev yapmış gençlik kolları başkanları, Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve eski Gençlik Kolları Başkanı Gökay Bilir ve ekibi tarafından Bursa’da ağırlandı.

Reklam
Reklam

Baia Otel’de iki gün ağırlanan gençler yıllar sonra buluşmanın keyfini yaşarken, Bursa’yı da tanıma fırsatı buldu. 605 yıllık İnkaya çınarına hayran kalan başkanlar, II. Murat, Ulucami, Osman Gazi ve Orhan Gazi türbeleri, Emirsultan başta olmak üzere şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezi. Öğlen yemeğini Dobruca’da, akşam yemeğini ise Botanik Park'ta yiyen gençler, Gemlik’te hizmete giren ve körfez manzarasıyla kendine hayran bırakan Ata Tepe Sosyal Tesislerinde çaylarını yudumladı. Başkanlar, birlikte geçmişe yolculuk yaptı. Buluşma samimi bir havada geçti.

Baia Otel'de buluşan başkanların toplantısında konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, siyasette gençliğin önemine işaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz