AK Parti'li Gülşen: Çevreye Karşı Duyarlı Olmak Tüm Insanlığın Görevi

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, "Çevreye karşı duyarlı olmak ve çevreyi korumak her...

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, "Çevreye karşı duyarlı olmak ve çevreyi korumak her hangi bir kurum veya kuruluşun değil tüm insanlığın ortak görevidir."dedi.

Aynı zamanda KİT Komisyonu Üyesi olan Mustafa Gökhan Gülşen, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gülşen açıklamasında,"Bizler için büyük bir nimet olan doğayla uyum içinde yaşamak, dünyaya sahip çıkmak, korumak ve doğal dengeyi bozmadan yeni nesillere güzel bir dünya bırakmak, hepimizin ortak gayesi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Dünya Çevre Günü'nün çevreye olan duyarlılığımızın artırmasına vesile olması temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: