Ak Parti'li Hamza Dağ Simav'da

Baba ocağı memleketi Kütahya Simav’a gelen AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yakınlarının gönlünü aldıktan...

Baba ocağı memleketi Kütahya Simav’a gelen AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yakınlarının gönlünü aldıktan sonra Eynal Kaplıcaları Restoranda bir araya geldiği DP’li Belediye Başkanı Kasım Karahan ile ilçenin çözüm bekleyen sorunlarını ele aldı.

Son üç yılda dört önemli deprem ve ardından 30 bini aşkın artçı sarsıntının yaşandığı Simav’da devletin yaraları sarmaya çalıştığını ancak bazı sorunların çözüm beklediğini ifade eden Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan dostlukları çok eskilere dayanan İzmir Milletvekili hemşerisi Hamza Dağ’ın ilçeye gelmesini bir fırsat olarak değerlendirerek önemli bir buluşma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Simav’ın sorunlarının çözümünde Kütahyalı vekiller gibi hemşerisi İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan da zaman zaman yardım aldıklarını ifade eden Başkan Karahan,”Sayın vekilimiz ile dostluğumuz çok eskilere dayanıyor. Sağ olsunlar. İlçemizin birçok probleminin çözümünde bize Kütahyalı vekillerimiz gibi yardım ediyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Simav benim baba ocağım. Fırsat buldukça doğup büyüdüğüm ilçeme gelerek yakınlarımı ziyaret ediyorum. Her geldiğimde Belediye Başkanımız Kasım Karahan’ı da ziyaret etmeyi ihmal etmiyorum. Kütahya milletvekillerimiz elbette Simav’ın çözüm bekleyen sorunlarına çare arıyorlar. Ben de karınca kaderince onlara destek olmaya çalışıyorum” dedi.

Daha sonra Hamza Dağ ile Başkan Karahan birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz