Ak Partili Hanımlar Engelliler İçin 250 Kilo Kapak Topladı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, AK Parti Kadın Kolları üyeleri topladıkları 250 kilo kapağı Engelliler Derneği’ne teslim...

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, AK Parti Kadın Kolları üyeleri topladıkları 250 kilo kapağı Engelliler Derneği’ne teslim etti.

Mudanya AK Parti İlçe Teşkilatı ile Kadın Kollarının birlikte yürüttüğü kampanyada toplanan 250 kilo kapağın ikinci kısmı Engelliler Derneği Başkanı Sevtap Tuncel’e teslim edildi.

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kahraman, “Toplanan kapakların bir engelli kardeşlerimize akülü araba olarak dönmesi temennisini taşıyoruz. Birkaç gün önce 13 engelli vatandaşımızı akülü araba sahibi yapan 1922 Mütareke Spor Kulübü'nün yöneticilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Engelliler Derneği Başkanı Sevtap Tuncel, "Kapak yardımları sayesinde bir engelli vatandaşımızı akülü araç sahibi yapmak istiyoruz. Ancak bir akülü engelli aracı için bir ton kapak toplamamız gerekiyor. AK Partili hanımlara teşekkür ediyoruz. Aynı hassasiyeti Mudanya halkından da bekliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz