AK Partili hanımlar köy ziyaretleri ile sorunları yerinde tespit ediyor

AK Parti Manavgat Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Senirli Ünal, ilçede 78 köyü tek tek dolaşarak...

AK Parti Manavgat Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Senirli Ünal, ilçede 78 köyü tek tek dolaşarak sorunları yerinde tespit ettiklerini söyledi.
Köy gezilerine özel önem verdiklerini belirten Ünal, partilerinin 3 Kasım 2002, 22 Temmuz 2007 ve 12 Haziran seçimlerinde tek başına gelmesinde kadınların emeğinin çok büyük olduğunu söyledi. Yaptıkları köy gezilerinde kadın sorunlarını yerinde görme ve dinleme imkanı bulduklarını belirten Ünal, köy gezilerini aralıksız sürdüreceklerini kaydetti.
Ünal, "Köy gezileri ile kadın sorunlarını yerinde görüyoruz. Manavgat'ın 78 köyünü tek tek gezerek sorunları yerinde tespit edeceğiz. Sorunlarının Ankara nezdinde çözümünü ise Antalya Milletvekilimiz Gökçen Enç'le birlikte yapacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz