Ak Partili Hanımlardan Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

AK Parti Tavşanlı Kadın Kolları Başkanı Dilek Kasımoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ilçede faaliyet gösteren...

AK Parti Tavşanlı Kadın Kolları Başkanı Dilek Kasımoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ilçede faaliyet gösteren Yunus Emre Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Yunus Emre Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Abdullah Sarıbaş ile görüşen AK Partili heyet, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Tavşanlı Kadın Kolları Başkanı Dilek Kasımoğlu, “AK Parti Hükümetleri döneminde engelliler adına birçok hizmet yapıldı. Bunların hepsi Avrupa standartlarında olup ülkemizin geldiği nokta da meydandadır. Evde hasta bakımıyla ilgili çalışma yapıldı, toplu taşıma araçlarında indirim uygulamaları getirildi. Ayrıca rehabilitasyon merkezlerindeki çalışmalar da daha iyi duruma gelmiştir. AK Parti döneminden önce engellilere yönelik çalışmalar yeterli düzeyde değildi. Ancak partimizin insana değer vermesi ve insan odaklı projeler geliştirmesinden dolayı çalışmalar artarak devam etti. Bizler de bugün rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek her zaman onların yanında olduğumuzu belirtmek istedik” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yunus Emre Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Abdullah Sarıbaş ise “AK Parti Kadın Kolları heyetinin kurumumuza ziyaretinden büyük memnuniyet duyduk. Her biri kadın olması sebebiyle daha ince ruhlular ve olaylara anne şefkati ile yaklaşabiliyorlar. Kendileriyle dertlerimizi ve sıkıntılarımızı paylaştık” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz