Ak Parti’li İçten 'çözüm Sürecini Destekliyorum' Kampanyasını Anlatmaya Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, bir süre önce başlattığı "Çözüm...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, bir süre önce başlattığı "Çözüm sürecini destekliyorum" adlı beyaz kurdele kampanyasını anlatmak üzere Diyarbakır’daki çeşitli kuruluşları gezdi.

İlk olarak Olgunlaştırma Merkezi’ne giden İçten, burada merkez sorumlularına beyaz kurdele taktı. Merkez yöneticilerinden bilgi alan İçten, daha sonra Muazzez Sümer Kız Teknik Lisesi’ne öğretmen ve öğrenciler ile görüştü. Kız Teknik Meslek Lisesi’nden ayrılan İçten, Şehitlik Aile Destekevi’ni ziyaret etti. Burada minik öğrenciler ile sohbet eden İçten, daha sonra Kız öğrenciler ile birlikte şarkı söyledi. Teakwando dersi alan öğrenciler ile de görüşen İçten, küçük bir çocuk ile müsabaka yaptı. Destekevi çıkışı, halay çeken öğrencilere eşlik eden İçten, halayın barış halayı olduğunu söyledi. İçten, destek evi ziyareti sonrası geçtiğimiz aylarda kurulan Azadi İnisiyatifi’ni ziyaret etti. Burada inisiyatif yöneticileri ile bir süre sohbet eden İçten, daha sonra Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak’ı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

İçten ziyaret ettiği kurum ve kuruluşlara, başlatmış olduğu ‘Çözüm sürecini destekliyorum’ adlı beyaz kurdele verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: