Ak Parti'li İdris Bal, Tavşanlı'da

AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, Tavşanlı’ya geldi. AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir...

AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, Tavşanlı’ya geldi. AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir ve partililerle iftar yapan Milletvekili İdris Bal daha sonra kıldığı teravih namazının ardından geç saatlere kadar Tavşanlılı vatandaşlarla sohbet imkanı buldu.

Ziyaretlerinden ardından açıklamalarda bulunan İdris Bal, Meclis’teki çalışmalara 1 Temmuz itibariyle ara verdiklerini hatırlatarak, 1 Ekim’e kadar Meclisin tatile girdiğini ancak milletvekillerinin tatil yapmadığını söyledi.

Ramazan ayı dolayısıyla sosyal hareketliliğin fazla olduğunu söyleyen İdris Bal, “Bizler seçim bölgemize geldik ve ilçe ilçe, belde belde dolaşarak hemşehrilerimizle beraber oluyoruz. Tavşanlı Kütahya için çok önemli bir ilçe. En büyük ilçesi. Tavşanlı’ya bir gelen bir daha ayrılamıyor. Tavşanlı’nın çok büyük bir çekiciliği var. Hatta Mekke, Medine ve Tavşanlı diye bir espri de varmış. Kayseri’ye de gittim, orada konferanslar verdim. Kayseri’de bana şunu anlattılar. (Bizim arkadaşlarımızdan bir tanesi ticari anlamda sıkıntıya düşerse biz onun yıkılıp gitmesini, iflas etmesini seyretmeyiz. Elinden tutarız) dediler. Ben bunun Tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum. Ama Tavşanlı’ya geldiğimde arkadaşlarla konuştuğumda aslında bunun büyük oranda Tavşanlı’da da geçerli olduğunu öğrendim” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir ile sürekli iletişim halinde ve işbirliği içerisinde bulunduğunu söyleyen AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, “Aynı zamanda yeni yönetimimizin de çok genç olduğunu öğrendim. Türkiye’deki en genç ve dinamik yönetimlerden bir tanesi oluşturulmuş. Bunun Tavşanlı için bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Başkanlarımızla el ele sürekli çaba halindeyiz. Hemşehrilerimizin talep ve şikayetlerini yerel ve merkezi otoriteye götürmek gibi bir misyonumuz da var. Bu mübarek Ramazan ayında Tavşanlılılarla buluşmaktan büyük onur duydum. Her şeyin Tavşanlılıların gönlüne göre olsun inşallah” diye konuştu.

Bir milletvekilinin asli vazifesinin kendisini seçenleri Meclis’te temsil etmek olduğunu dile getiren Bal şöyle konuştu: “Bunun ötesinde de vazifelerimiz var. Bu çerçevede Sayın Başbakanımız benden terör, başkanlık sistemi, alevi-sünni ilişleri ve Arap Baharı ile alakalı raporlar hazırlamamı istedi. Ben bu raporları tamamladım ve kendisine sundum. Bunu aynı zamanda A’dan Z’ye kadar tüm milletvekillerini topladım ve o raporları kendilerine de anlattım. İnşallah faydalı olmuştur diye düşünüyorum.

Reklam
Reklam

Siyaset akademileri, sivil toplum ve üniversitelerin konferans organizasyonlarına katılıyorum. Ülkemiz ciddi bir dönüşümden geçiyor. Bu noktada önemli bir performans sergilememiz gerekiyor. Bunun yanında oluşturulan darbe komisyonunda ismimin bizzat Başbakanımız tarafından önerildiğini paylaşmak isterim. Bizim oradaki başarımız hemşehrilerimizin başarısıdır.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz