Ak Partili İlçe Başkanına Ziyaret

Doğanşehir Sulama Birliği Başkanı Abuzer Toprak ve Altıntop köyü muhtarı Mehmet Toprak, AK Parti Doğanşehir...

Doğanşehir Sulama Birliği Başkanı Abuzer Toprak ve Altıntop köyü muhtarı Mehmet Toprak, AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu’nu ziyaret etti.

Sulama Birliği Başkanı Abuzer Toprak, "Bizler seçilen insanlarız ve görevimiz kesinlikle tarafsız bir hizmet yapmak olmalıdır. Size bu görevinizde başarılar dilerim. Doğanşehir’de 40 yıllık sulama kanallarını yeniledik, yenilemeye devam edeceğiz. Biraz işimiz kaldı, kanallar ve akabinde küçük kanallar da yapılacak. Bu yıl Eylül ayında birlik seçimimiz var. Tekrar seçilirsem, yarım kalan işleri bitireceğim ve bir sonraki dönem aday olmayacağım" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu da, "Sayın Başbakanımız, ayrımcılığa şiddetle karşıdır. Onun için bizler kişilerin kimliğine bakmayız, insanlara sadece vatandaş gözüyle bakar ve öyle hizmet ederiz. Birlikte hizmet edip, Doğanşehir’in sorunlarını beraber çözeceğiz" diyerek, ziyaret için teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: