AK Parti'li Işık sizleri mahçup etmeyeceğiz

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve İlyas Şeker, vatandaşın ayağına giderek, teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyorlar.

12 Haziran milletvekili genel seçimleri sonrası Gebze ve Darıca'nın ardından, Kartepe ve Körfez ilçede ziyaretlerini sürdüren Fikri Işık ve İlyas Şeker, seçmene teşekkür etmeye devam ediyorlar.

12 Haziran seçimlerinde yoğun bir tempo ile çalışarak ülke genelinde yüzde 50, Kocaeli geneleinde yüzde 53 oy alarak büyük zafere imza atan AK Parti'de seçmene teşekkürler devam ediyor. Önceki gün Gebze ve Darıca'da vatandaşları ziyaret ederek teşekkür eden Işık ve Şeker, bu kez de Kartepe ve Körfez ilçede kahvehane ve esnafı dolaştılar. AK Partinin aldığı yüzde 50 oyu, " halkımız tercihini istikrardan yana kullandı " sözleriyle özetleyen Fikri Işık ve İlyas Şeker, " bizler tatil nedir hiç bilmedik, bundan sonrada çalışmalarımızı yoğun bir şeklilde sürdürerek hizmetlere devam edeceğiz " dediler.

Reklam
Reklam

Kartepe ilçesi Maşukiye'de esnafı ziyaret ederek cemiyetlere katılan AK Parti Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık ve İlyas Şeker daha sonra Körfez ilçeye giderek, Kirazlıyalı mahallesinde kahveleri dolaşıp, esnaf ve STK temsilcilerine teşekkür ettiler. AK Parti Körfez ilçe teşkilat başkanı Mehmet Şahin ve Körfez belediyesi koordinatörü Nurettin Yıldırım'ın da hazır bulunduğu ziyaret, Kirazlıyalı Avcılar kulübü ile başladı. Daha sonra Körfez Ticaret Odası başkanı Mustafa Efe'yi de ziyaret eden Işık ve Şeker, 12 Haziran'da kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür ettiler.

Aylardır yoğun tempoda çalışan AK Partili milletvekilleri daha sonra Körfez Kirazlıyalı mahallesinde partililerin bahçesine giderek kiraz toplayıp, stres attılar. Kiraz bahçesinde kiraz ve şeftali toplayan AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve İlyas Şeker, meyveyi dalında yemenin daha lezzetli olduğunu belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz