AK Parti'li İşler Beypazarı'nda esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti Ankara Milletvekili ve Emrullah İşler, Beypazarı'nda bazı incelemelerde bulundu.

AK Parti Ankara Milletvekili ve Emrullah İşler, Beypazarı'nda bazı incelemelerde bulundu.

İşler, dün sabah saatlerinde geldiği Beypazarı ilçesinde ilk olarak Belediye Başkanı Cengiz Özalp'ı makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldı.

Ankara Milletvekili İşler, Belediye Başkanı Cengiz Özalp'tan ilçenin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra çarşı esnafı ziyaretinde bulundular.

Başkan Özalp, ilçenin tam ortasında bulunan tarihi Suluhan Kervansarayı hakkında milletvekiline bilgi verirken, kervansarayın yakında restore edileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Ankara milletvekili İşler'in, esnaf ziyaretlerinde, bazı esnaflar, Başbakan Recep TAyyip Erdoğan'a, "İşlerimiz çok iyi, Beypazarı çok iyi bu şekilde devam edin ve istikrar sürsün" diyerek salam gönderdiler.

Öncelikli olarak gümüşçüler çarşısı esnafını ziyaret eden Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, bazı esnafların kahve ve çay ikramını geri çevirmedi.

Taksici esnafını da ziyaret eden İşler, taksi durağında taksicilerle birlikte çay içerek, onların da sorunlarını dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz