Ak Partili Kadınlar Afyonkarahisar’dan Memnun Kaldı

AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Hatice Dudu Özkal’ın ev sahipliğinde yapılan ‘AK Parti Genel...

AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Hatice Dudu Özkal’ın ev sahipliğinde yapılan ‘AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı Teşkilat Eğitim Programı’ sona erdi.

Afyonkarahisar'da düzenlenen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı Teşkilat Eğitim Programı sona erdi. Toplantının sona ermesinin ardından bir değerlendirme toplantısı yapan AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Hatice Dudu Özkal, böylesi büyük bir organizasyonu Afyonkarahisar’da yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Toplantıya katılarak kendilerine destek veren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve eşi ile AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit’e şükranlarını dile getiren Özkal, toplantı öncesinde ve sonrasında çalışma yürüten AK Partili kadınlara ve partililere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

AK Parti’nin 81 il kadın kolları başkanı ile genel merkezde görevli kadınları ağırladıklarını anlatan Özkal, güzel bir dayanışma örneğinin sergilendiğini kaydetti. Yaklaşık 300 AK Partili kadını Afyonkarahisar’da ağırladıklarını bildiren Özkal, Afyonkarahisar’ın da bu toplantıdan büyük kazanç sağladığını söyledi.

AK Partili kadınların Afyonkarahisar’dan memnun ayrıldıklarını dile getiren Özkal, “Afyon’u her an hatırlamaları için mermerden bir kalemliğe isimlerini yazıp hediye ettik. Bu sayede hem Afyon’un reklamı hem de Afyon hafızlarda kalsın istedik. Tüm ürünlerimizi iyi bir şekilde tanıttık. Herkes her yönü ile burayı tanıdı” diye konuştu.

BÖYLE BİR ORGANİZASYON TÜRKİYE’DE İLK OLDU

Organizasyonun çok büyük olduğuna dikkat çeken Özkal, “Bu konuda destek veren ve geceli gündüzlü çalışan tüm ekibime teşekkür etmek istiyorum. Kadın kolları için de büyük bir tecrübe oldu. Genel merkez böyle organizasyonları sıkça planlıyor. Ancak böyle büyük çaplı değil de bölge organizasyonları planlıyor. Zaten kadın kolları genel merkezi adına da Türkiye’de böylesi bir toplantı ilk. Bu anlamda iyi oldu böyle bir ev sahipliği. Bizim çıtayı çok yüksek tuttuğumuza inanıldı. Böyle bir organizasyonu yapmaktan yine çekinmeyiz. Havalimanı ve hızlı tren hayata geçmeden bunu yaptık, bizim hedefimiz genel merkezin Kızılcahamam’da yaptığı toplantıların en azından bir kısmını buraya aktaralım istedik. Canlı reklam olalım istedik. Böyle ev sahipliği yapabiliyorlar desinler istedik. Bunun 3’te birini bile Afyon’a alsak güzel bir hizmet olur” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Özkal, toplantıdaki konuşmaların ve eğitimlerin her birisinin kayıt altına alındığını belirterek, bunların da ilçelerde dağıtımı yapılarak, partinin ilçelerdeki kadın kollarının da bundan yararlanmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: