AK Partili Kadınlar Hasankeyf'te

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, ölmeden önce Başbakan Erdoğan'ı görmek isteyen 100 yaşındaki Havva Bahçeci'yi ziyaret

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, ölmeden önce Başbakan Erdoğan'ı görmek isteyen 100 yaşındaki Havva Bahçeci'yi ziyaret etti.

Güldal Akşit başkanlığında Batman'a gelen 26 milletvekili ve Kadın Kolları MYK üyeleri, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile Sanayi Mahallesi'nde eşinden ayrılan 2 çocuk annesi Çiçek Şakar'ı evinde ziyaret etti. Çiçek Şakar çalışmadığını, bir çocuğunun da Çölyak hastası olması nedeniyle geçim sıkıntısı yaşadığını dile getirmesi üzerine Akşit, çocuğunun tedavisi konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Buradan kentin en işlek caddelerinde bir süre dolaşıp, esnafı ziyaret eden Akşit ve beraberindeki partili kadınlar, yolda karşılaştıkları vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Daha sonra karayoluyla tarihi Hasankeyf ilçesine geçen Akşit ve beraberindekiler, bir süre önce ilçeye gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini dile getirip, ölmeden önce onu görmeyi çok arzuladığını söyleyen Havva Bahçeci'yi (100) evinde ziyaret etti.

Akşit, Başbakan Erdoğan'ın selamını getirdiğini belirtmesi üzerine Bahçeci, Kürtçe çok mutlu olduğunu ve Başbakan Erdoğan için sürekli dua ettiğini ifade etti.

Akşit ve beraberindekiler daha sonra, partisince düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Muhabir: Özgür Ayaydın-Ümit Özdal-Yılmaz Ekinci / Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz