Ak Parti’li Kadınlar, Hayvan Barınağını Ziyaret Etti

Edirne’nin Keşan ilçesinde AK Parti Keşan Kadın Kolu yöneticileri Keşan Ticaret Borsası Mezbaha İşletmesinin sorumluluğundaki...

Edirne’nin Keşan ilçesinde AK Parti Keşan Kadın Kolu yöneticileri Keşan Ticaret Borsası Mezbaha İşletmesinin sorumluluğundaki mezbahanın hemen yanında bulunan hayvan barınağını ziyaret etti.

Ziyarette günün anlam ve önemi ile ilgili konuşan AK Parti Keşan Kadın Kolu Halkla İlişkiler Başkanı Yıldız Yavuz, şunları kaydetti: “Hayatı beraber sürdürdüğümüz hayvanlara biraz daha sevgi dolu yaklaşmamız gerektiğini düşünüyoruz. Başta STK ve diğer hayvanseverlerin barınaklara ziyaretini bekliyoruz. Kısırlaştırma sürecindeki köpeklerin sevgi ve ilgiden mahrum kalmamaları gerektiğini ve onların da bir canlı olduğunu herkesin bilmesini istiyoruz. Bu sebeple barınak ziyaretleri çok önemlidir.”

Reklam
Reklam

Yavuz, sözlerini “Barınakta küçük eksiklikler olsa da bunların giderileceğini düşünüyorum. Özverili çalışmalarından dolayı çalışanlara teşekkür ederim.” diyerek tamamladı.

Konuşmaların ardından hayvanlara mama verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz