AK Parti'li Kadınlar KANSERDER’i Ziyaret Etti

AK Parti Sakarya Kadın Kolları Başkan Vekili Ebru Kavasoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Lösemi ve...

AK Parti Sakarya Kadın Kolları Başkan Vekili Ebru Kavasoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Lösemi ve Kanser Hastaları Derneği (KANSEDER) Başkanı Nihal Akar’ı ziyaret etti.

Nihal Akar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti'li kadınlara dernekle ilgili bilgi verdi. Derneğin 470 üyesi bulunduğunu aktaran Akar, kanserin maddi ve manevi yükünün ağır olduğunu söyledi. Hastaların birçoğunun maddi durumunun iyi olmadığını, ayrıca yalnızlığa itildiğini ifade eden Akar, "Gerçekten maddi ve manevi olarak çok zor durumda olan hastalarımız var. Devlet kanser hastalarının bütün masraflarını karşılamıyor. Bazı giderlerin hasta tarafından karşılanması gerekiyor. Birçok kanser hastası işsiz. Çok zor durumda olanlar var. Çocuğuna günde 1 lira harçlık veremeyen aileler var. Elimizden geldiği kadar bu hastalara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hep birlikte el ele verirsek daha çok hastaya yardım edebiliriz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti Sakarya Kadın Kolları Başkan Vekili Ebru Kavasoğlu ise ziyaret sayesinde kanser hastalığı ve derneğin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olduklarını kaydetti. Artık önceliği kanser hastalarına vereceklerini dile getiren Kavasoğlu, "Bu gün gerçekten zor durumda olan kanser hastalarıyla da görüştük. Bundan sonra önceliğimiz kanser hastaları olacak. Elimizden geldiği kadar derneğin ve kanser hastalarının yanında olacağız." dedi.

Dernekte bulunan bazı hastaların iletişim bilgilerini de alan AK Parti'li kadınlar, iş ve yardım sözü verdi. Ziyarete eli boş gelmeyen AK Parti'li kadınlar, hastalara erzak paketleri ve alışveriş çekleri dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: