Ak Partili Kadınlar Lösemili Çocukları Sevindirdi

Ak Parti Van İl Başkanlığı üyesi kadınlar, lösemi hastası çocukları ziyaret ederek moral verdiler.Ziyarete İl...

Ak Parti Van İl Başkanlığı üyesi kadınlar, lösemi hastası çocukları ziyaret ederek moral verdiler.

Ziyarete İl Başkan Yardımcısı Meral Özdağ, Merkez İlçe Koordinatörü Özge Burak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Necla Gülaçar, Mürşide Marsak, Naşide Gündüz, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Vildan Aktaş, Macide Aktan ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Solmaz katıldı.

Ak Parti heyeti, ilk olarak YYÜ Prof. Dr. Nedim Odabaş Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Hakan Çankaya’yı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettikten sonra tedavi gören lösemi hastası çocukların bulunduğu Onkoloji servisini gezdiler. Çocuklara oldukça sıcak ilgi gösteren heyet, yanlarında götürdükleri pastaları ikram ettiler. Çocukları sevindiren heyet, hasta yakınlarıyla da sıcak diyalog kurarak sorunlarını paylaştılar. Heyetin bu ilgisinden oldukça memnun kalan aileler, ziyaretlerinin kendilerine ve çocuklarına moral verdiğini ve her zaman da görmek istediklerini belirttiler.

Reklam
Reklam

Ziyarete eşlik eden Başhekim Hakan Çankaya ise, gönüllü refakatçi ve hasta yakınlarının evlerine ziyaret yapılırsa yine anlamlı olacağını tavsiye etti. Ziyaret sırasında servis ortamının oldukça hijyenik oluşu ve sağlık görevlilerinin de hastalara birebir ilgi göstermesi de gözlerden kaçmadı. Bunun üzerine heyet üyeleri hastane başhekimi ve sağlık personeline teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: