Ak Partili Kadınlar Mahalle Mahalle Geziyor

AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç, İlçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla birlikte...

AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç, İlçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla birlikte mahalle ziyaretlerine başladı.

AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç İlçe Kadın Kollarından yardımcılarıyla birlikte Cumhuriyet Mahallesi Kadın Kolları Temsilcisi Cevriye Temizel’i evinde ziyaret ederek mahalledeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç ziyarette şunları söyledi; “Adapazarı İlçe Kadın Kolları olarak mahalle temsilcilerimizi mahallelerinde ziyaret ederek, üye çalışmaları, mahalledeki çalışmalar hakkında bilgi alıyor ve aynı zaman birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz.”

Reklam
Reklam

İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç, kadın kollarındaki üye çalışmalarının hızla devam ettiğinin ve bu tür mahalle ziyaretlerinin önümüzde günlerde de devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: