Ak Parti'li Kadınlar Yaşlıları Ziyaret Etti

AK Parti Urla Kadın Kolları Başkanı Sevim Görmen, yaşlılar haftası nedeniyle Urla Çağdaş Yaşam Yaşlı...

AK Parti Urla Kadın Kolları Başkanı Sevim Görmen, yaşlılar haftası nedeniyle Urla Çağdaş Yaşam Yaşlı Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzur evi sahibi Ayşe Başkanoğlu ile görüş alışverişinde bulunan Görmen, yaşlıları ziyaret edip onlarla sohbet etti.

Sevim Görmen, Yaşlılar Haftası ve yaşlılıkla ilgili şunları söyledi: "Bazı değerlerin kelimeler ile ifadesi zor olduğu gibi yine bazı değerlerin sıkıştırılmış zaman dilimlerinde hatırlanması, kalplerimizi tatmin etmez ve eksiklik hissi tattırır bize. İşte bu değerlerin başında yaşlılarımız ve bizler için taşıdıkları anlam gelmektedir. Hangi muamele ve yıldönümü onların emeğine karşılık gelebilir ki! Elbette karşılığı dünyevi hiçbir kavram ile açıklanamayacak olan yaşlılarımıza yönelik içinde bulunduğumuz bu hafta ancak sembolik anlam taşımaktadır. Onlara olan vazife ve sorumluluklarımız bir haftaya sığmayacak kadar derindir. Ancak tüm zamana yayılı olması gereken yaşlılarımıza ilgi ve desteğimizi en azından bir hafta içinde yoğunlaştırılmış olarak yeniden fark ediyor olmamızı da önemsiyorum. En azından yaşlılara karşı sorumlulukların yerine getirilmediği olgu ve olaylara karşı farkındalık oluşturması bakımından dahi yaşlılar haftası önemlidir ve hakkı ile idrak edilmelidir. Yaşlılar haftası nedeni ile bireyler ve toplum olarak yaşlılara yönelik yaklaşımımızı tekrar gözden geçirmeli ve restore etmeliyiz. İlk aşama yakın çevremizden sonra büyüyen halkalar şeklinde çevremizde ilgi ve destek bekleyen yaşlıları tespit etmeli ve Yaşlılar Haftası’nı milat kabul ederek onların yanında olmalıyız. Her sokağın, her mahalle ve semtin mutlaka kimsesiz ve desteğe muhtaç yaşlı ve yaşlıları vardır. Bu satırlar aracılığı ile toplumumuzun tüm kesimlerine sesleniyor ve yaşlılarımıza vereceğimiz değerin insan olmanın gereği olduğu kadar geleceğimizi de belirleyen faktör olduğunu vurgulamak istiyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz