Ak Partili Kadınlar Yaşlıları Ziyaret Etti

AK Parti Pazarlar Kadın Kolları Başkanı Hamide Çelik, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun’un eşi Kadriye...

AK Parti Pazarlar Kadın Kolları Başkanı Hamide Çelik, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun’un eşi Kadriye Torun ve Kadın Kolları Yönetimi yaşlılar haftası nedeniyle ilçede yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret ettiler.

Yaşlıları evlerinde ziyaret eden AK Partili kadınlar yaşlılar ile sohbet edip, ihtiyaç ve sorunlarını dinlediler.

Ak Parti Pazarlar Kadın Kolları Başkanı Hamide Çelik, "Bazı değerlerin kelimeler ile ifadesi zor olduğu gibi yine bazı değerlerin sıkıştırılmış zaman dilimlerinde hatırlanması, kalplerimizi tatmin etmez ve eksiklik hissi tattırır bize. İşte bu değerlerin başında yaşlılarımız ve bizler için taşıdıkları anlam gelmektedir. Hangi muamele ve yıl dönümü onların emeğine karşılık gelebilir ki! Elbette karşılığı dünyevi hiçbir kavram ile açıklanamayacak olan yaşlılarımıza yönelik içinde bulunduğumuz bu hafta ancak sembolik anlam taşımaktadır. Onlara olan vazife ve sorumluluklarımız bir haftaya sığmayacak kadar derindir. Ancak tüm zamana yayılı olması gereken yaşlılarımıza ilgi ve desteğimizi en azından bir hafta içinde yoğunlaştırılmış olarak yeniden fark ediyor olmamızı da önemsiyoruz. En azından yaşlılara karşı sorumlulukların yerine getirilmediği olgu ve olaylara karşı farkındalık oluşturması bakımından dahi yaşlılar haftası önemlidir ve hakkı ile idrak edilmelidir. Yaşlılar haftası nedeni ile bireyler ve toplum olarak yaşlılara yönelik yaklaşımımızı tekrar gözden geçirmeli ve düzeltmeliyiz” dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun’un eşi Kadriye Torun ise, yaşlıları sadece özel gün ve haftalarda değil her zaman ziyaret ettiklerini ifade ederek, yaşlılarımızın ilgiye ve sevgiye herkesten çok ihtiyacı olduğunu söyleyerek, teşkilat çalışmalarından fırsat buldukları her ortamda ilçedeki yaşlıları evlerinde ziyaret ettiklerini ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: