AK Partili Kadınlardan Başhekime Ziyaret

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Biga Kadın Kolları üyeleri, Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Alper Fırat Polat'ı ziyaret etti.

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Biga Kadın Kolları üyeleri, Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Alper Fırat Polat'ı ziyaret etti.

AK Parti Biga Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci, Başhekim Polat'tan hastane hakkında bilgi aldı.

Başhekim Polat, sağlık konusunda titiz çalıştıklarını, görevlerinin insana hizmet olduğunu söyledi.

"Biga halkına elimizden gelen en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz" diyen Polat, her geçen gün hekim eksiğini tamamladıklarını kaydetti.

Polat, "İkinci fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanımız, ortopedi ve travmatoloji, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ile psikiyatr ve kulak burun boğaz uzmanımız göreve başladı. 3 acil pratisyen hekimimizin de ataması yapıldı" dedi.

Reklam
Reklam

Hastanede 350'ye yakın özürlü raporu verdiklerini belirten Polat, ayrıca hastanede vergi indirimi, özürlü maaşı bakım ücreti dahil hastalık raporu verildiğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Serten Akkaya/Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: