Ak Parti’li Kadınlardan ‘çat Kapı’ Ziyaret

AK Parti Adana İl Kadın Kolları, uygulamayı koyduğu ‘Çat Kapı’ ziyaretleriyle her gün bir mahallede...

AK Parti Adana İl Kadın Kolları, uygulamayı koyduğu ‘Çat Kapı’ ziyaretleriyle her gün bir mahallede 100 ile 150 evi dolaşmayı hedefliyor.

'Çat Kapı' adını verdikleri ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, 12 Mayıs Anneler Günü vesilesiyle başlatmış oldukları bu programın 1 ay devam edeceğini ve 12 Haziran günü sona ereceğini söyledi.

Her gün bir mahallede 100 ile 150 hane dolaşmayı hedeflediklerini belirten Karaköse, “Kadın olmamız sebebiyle, daha çok kadınca buluşmalar yapabilmeyi amaç edindik ve Anneler Gününde programımızı 4 merkez ilçemizde eş zamanlı olarak başlattık. Bizim için kadın olmak ve Adana’da yaşamak önemli. Böylelikle kadınca paylaşımlar yapmamız çok daha kolay oluyor. Şimdiye kadar yaptığımız ziyaretlerde evlerin bütün yükünü çeken kadınlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık. Zilini çaldığımız her kapıdan, evlerinin içinde ağırlanma daveti almamız bizler içinde çok sevindirici oldu” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Karaköse, vatandaşların ‘Çat Kapı’ ziyaretlerini memnuniyet ve şaşkınlıkla karşıladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Uygulamaya koyduğumuz bu ziyaretler vesilesiyle vatandaşlarımızın mutluluklarına ortak olmak, bir kahvelerini içmek ve ardından da fincan takımı hediye etmek istemiştik, çalışmamıza başarılı bir şekilde devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında vatandaşlarımızla, yaşadıkları sıkıntıları, beklentilerini, yaklaşan yerel seçimleri, çözüm sürecini konuşuyoruz. Sıkıntılar ve problemlerin çözümü için gerekli mercilerle anında irtibata geçip, aktarıyoruz. Yerel yönetimlerden beklentiler, nasıl bir belediye başkanı istiyorlar gibi konular da gündeme geliyor. Halkımız özellikle Büyükşehir Belediyesinde artık AK Partili bir Başkan görmek istiyor. Ayrıca terör belasından da bir an evvel kurtulmak gerektiğini düşünüyor ve çözüm sürecini destekliyor."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: