Ak Partili Kadınlardan Farklı Kutlama

AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları Dünya Kadınlar Günü’nde bakıma muhtaç bayanlara şefkat ellerini...

AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları Dünya Kadınlar Günü’nde bakıma muhtaç bayanlara şefkat ellerini uzattı.

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları Dünya Kadınlar Günü’nde farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Bakıma muhtaç bayanların da gün kapsamında mutlu edilmeye ihtiyaçları olduğuna dikkat çekmek için alışılmış etkinliklerin dışına çıktıklarını belirten AK Parti Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Zerrin Ak, vatandaşlarla birlik ve beraberlik gösterdiğimiz bu etkinlikte, ilgi gösteren partili bayanlara ve görev yapan gönüllü kuaförlere teşekkür etti. Dezavantajlı gruplar olarak adlandırılan Yaşlı, Engelli, Mağdur her vatandaşın sorununu çözmeye AK Parti Hükümeti ile bir muhatap bulunulabildiğini dile getiren Başkan Ak, “El uzatan her bireyimize karşılık bir yardım eli uzanmakta. 2002 öncesinde hayal gibi görünen birçok hizmet, birçok uygulama artık işler halde. Her zaman vatandaşımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Engelli ve yaşlı bayanlarımız toplumumuzun en önemli birer parçasıdır. Onları yok sayamayız. Tam tersine hayatı onlar için daha kolay ve yaşanılır kılmalıyız. Onlara sahip çıkan toplumlar gelişmiş toplumlardır. Hükümetimizin bu yönde çok güzel çalışmaları var. Bu dönemde bakıma ihtiyaç duyan bayanlarımız daha rahat bir yaşantıya kavuştular. Sunulan maddi imkânlarla onlara bakan vatandaşlarımızda ekonomik olarak rahatladılar. Artık yardıma muhtaçlara daha özenli bakıyorlar” dedi.

Reklam
Reklam

İlçedeki bayan kuaförlerden gönüllü bir ekip oluşturan AK Partili Kadınlar, evinden çıkamayacak kadar bakıma muhtaç bayanların evlerine gitti. Bayanların tırnak ve saç kesimi gibi kişisel bakımlarını yaptılar. Evinden çıkabilecek bakıma muhtaç bayanları ise AK Partili Kadınlar araçları ile alıp güzellik salonuna götürdüler. Bu etkinliğe gönüllü destek veren kuaförler, bayanların tepeden tırnağa bakımlarını gerçekleştir. Etkinlikte bir araya gelen bayanlar zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Tepeden tırnağa 35 bayana bakım hizmeti sunan AK Partili Kadınlar bir kafede konuklarına ikramlar sundu. Mini eğlencede günün stresi atıldı. Kadın Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ile partili bayanların destek verdiği etkinlikte, bayanlar duygularını yansıtan hatıra fotoğrafları çektirdi. Evlerinde ve Kuaför salonunda AK Partili Kadınlardan gönüllü bakım hizmeti alan bakıma ihtiyaç duyan bayanlar, AK Parti kadın kollarının kendilerini mutlu ettiğini aynı duyarlılığı herkesten görmek istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: