AK Partili Kadınlardan Kamer Genç'e Tepki

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in geçtiğimiz günlerde Meclis'te Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin...

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in geçtiğimiz günlerde Meclis'te Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin için sarfettiği sözlere tepkiler sürüyor. AK Parti Orhangazi Kadın Kolları yazılı bir açıklama ile Kamer Genç’i kınadı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin Yiğit imzası ile yayınlanan açıklamada, AK Parti Orhangazi İlçe Kadın Kolları üyeleri olarak, geçen hafta TBMM’de CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e atfen yaptığı sözlü saldırıyı esefle kınıyoruz." denildi. Açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verildi; AK Parti Orhangazi Kadın Kolları ve 3 milyon 143 bin 716 kadın üyesi ile dünyanın en büyük kadın örgütü olan AK Parti kadın kolları adına Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız sayın Fatma Şahin’in maruz kaldığı sözlerden dolayı çok üzgün olduğumuzu ifade eder ve bunun tüm kadınlarımıza yapılmış bir hakaret olduğuna inanıyoruz. Kamer Genç’i siyasi ahlaka ve kadınlara saygıya davet ediyor, CHP’nin ve Kamer Genç’in yapılan bu saldırının arkasında durarak, hala özür dilememelerini şiddetle kınıyoruz. Edep aklın tercümanıdır. Bunun manası da şudur. Herkes aklı kadar edeplidir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: