Ak Partili Kadınlardan Kaynaşma Gezisi

Çıldır Ak parti Kadın Kolları Başkanı Cansu Kılınç üyelerin kaynaşması amacıyla Kars ve Sarıkamış...

Çıldır Ak parti Kadın Kolları Başkanı Cansu Kılınç üyelerin kaynaşması amacıyla Kars ve Sarıkamış ilçesine gezi düzenledi.

Çıldır Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Cansu Kalaçay’ın düzenlediği geziye bayanlar büyük ilgi gösterdi. Çıldır ilçesinde siyasi partilerin kadın kolları gezisinin ilkini gerçekleştiren Ak parti teşkilatı daha farklı etkinliklerle de adlarından söz ettirmeyi amaçlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çıldır Ak parti Kadın kolları Başkanı Cansu Kalaçay, ’’Amacımız ilçemizde hep arka planda bulunan kadınlarımızı ön saflara çıkararak, ev ortamından az da olsa kurtarıp çeşitli etkinliklere onların kaynaşmalarını sağlamaktı. Bunda da başarılı olacağımızı umuyorum ki, ilkini gerçekleştirdiğimiz bu geziye 15 bayan üyemiz katıldı. Kars ilinin ve Sarıkamış ilçesinin tarihi ve turistik yerlerini gezip ziyaret etme fırsatı bulduk. Bundan sonraki etkinliklerimizde daha kalabalık olacağımızı tahmin ediyorum. Bu etkinlikte bizlere her türlü desteği sunan başta ilçe başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: