Ak Parti'li Kadınlardan Muhtaç Aileler Yararına Kermes

AK Parti Osmaniye Kadın Kolları tarafından kermes düzenlendi. Kadın Kolları İl Başkanı Zekiye Yılmazer, kermesten...

AK Parti Osmaniye Kadın Kolları tarafından kermes düzenlendi. Kadın Kolları İl Başkanı Zekiye Yılmazer, kermesten elde edilecek gelirin muhtaç aileler yararına kullanılacağını bildirdi.

Dr. Sadık Ahmet Caddesi Cumhuriyet Meydanı yanında düzenlenen kermesin açılışını AK Parti Milletvekilleri Durdu Mehmet Kastal ve Dr.Suat Önal ile İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş yaptı. Arslantaş, kermesi düzenleyen kadın kollarına teşekkür ederek, kermesin hayırlı olmasını diledi. Açılışın ardından kermesi gezen Milletvekilleri ve parti yöneticilerine AK Partili bayanlar yaptıkları yiyeceklerden ikram ettiler.

Reklam
Reklam

Kermesi merkez ve ilçe kadın kollarının birlikte düzenlediğini belirten İl Kadın Kolları Başkanı Zekiye Yılmazer, “Kermesimizde günlük birbirinden leziz yiyeceklerin yanı sıra çeşitli el emeği göz nuru çeyiz eşyaları ve giyecekler de bulunmaktadır. Kermesimizden elde edilecek gelir, muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılamada kullanılacaktır. Bu nedenle tüm Osmaniyelileri böyle hayırlı bir işe katkıda bulunmaya davet ediyorum” dedi.

Yılmazer, kermesin hafta sonuna kadar açık olacağını bildirdi.

Kermesin açılışına Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kaya ile çok sayıda parti yönetim kurul üyeleri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: