Ak Partili Kadınlardan Yardım Toplantısı

AK Partili kadınlar, geleneksel olarak düzenledikleri yardım yemeğine bir yenisini daha ekledi. Bitlis’in Ahlat ilçesinde...

AK Partili kadınlar, geleneksel olarak düzenledikleri yardım yemeğine bir yenisini daha ekledi. Bitlis’in Ahlat ilçesinde bulunan tarihi caminin restorasyonu için organize edilen yemeğe, bakan ve milletvekili eşleri katıldı.

AK Partili bakan ve milletvekili eşleri tarafından geleneksel olarak düzenlenen yardım yemeği Çukurambar Zamane Kahvesi’nde yapıldı. Mihri Kozmetik ve etesettür.com tarafından desteklenen yemekte toplanan paralar ihtiyaç sahibi kurumlara bağışlanıyor. İki ayda bir toplanan AK Partili kadınlar Nijer’e ve Pakistan’a yaptıkları yardımın ardından şimdi de Bitlis’in Ahlat ilçesindeki tarihi caminin restorasyonunu gerçekleştirecek.

Reklam
Reklam

Programa milletvekili ve bakan eşlerinin de katıldığını söyleyen organizasyon sahibi ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın Danışmanı Gaye Ergezen, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın kızı Ayşegül Yeter, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in eşi Nadide Şahin, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu’nun eşi Necla Uslu ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu mensubu kadının katıldığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz