Ak Partili kadınlardan ziyaret

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Eczacı Emine Karaköse ve Yönetim Kurulu üyeleri vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ve Yönetim Kurulu üyeleri, yaptıkları ziyaretler kapsamında Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana şubesine de bir ziyaret gerçekleştirdiler.

TÜED Adana Şubesi Başkanı Seyfi İyiyürek ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Emine Karaköse, dernek binasında toplanan emeklilerin sorunlarını dinledi.

İyiyürek’ten dernek çatısı altında 30 bin üye bulunduğu, bunların 4167’sinin yetim, 5360’ının ise dul olduğu bilgisini alan Karaköse, devletin sağladığı az bir maaşla geçinmeye çalışan dul ve yetimlere özellikle destek olmak istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Karaköse, ‘Hükümetimiz sıkıntıları bertaraf etmek için gereken çalışmaları yapıyor’

Başkan Karaköse, parti olarak ihtiyaç sahiplerine her zaman destek olduklarını belirterek, “Başbakanımızın bizden halkın arasında olmamızı, özellikle de Sivil Toplum Kuruluşlarıyla irtibatlı olmak ve onlarla birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaşmamızı istedi. Onun için emekliler derneğimizle de irtibata geçelim istedik. Sizlerin yaşadığı sorunları biliyoruz. Hükümetimiz bu sıkıntıları bertaraf etmek için gereken çalışmaları yapıyor, yapmaya de devam edecektir.” dedi.

Dernek Başkanı Seyfi İyiyürek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bazı şehirlerde yıllık cüzi bir aidatla belediye otobüslerine binme uygulamasının Adana’da da yapılması için destek isterken, dul ve yetim ailelerinin 1+1 konut edinme hakkının acilen kazandırılmasını talep etti.

Şehit Ailesini Unutmadılar.

Ziyaretlerinin akşamında ise, 2011 yılının 13 Ağustos günü Şehit olan Yusuf Aktan’ın ailesi ile iftar yemeği yiyen Başkan Emine Karaköse ve Yönetim Kurulu üyelerine Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ın eşi Sare Ünüvar da eşlik etti.

Reklam
Reklam

Aslen Mardinli olan Şehit Yusuf Aktan’ın babası İbrahim, annesi Asiye, kardeşleri İlyas, Sümeyye ve Mehmet’in yaşadığı eve geçen AK Partili hanımlar, Aktan ailesinin acısını bir nebzede olsa azaltmak için bir süre sohbet ettiler. İftarını burada açan Emine Karaköse ile vekil eşi Sare Ünüvar, şehit ailelerine yeni kazandırılan haklar ve düzenlemeler hakkında bilgiler de verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: