AK Parti'li Karakelle: Organize Sanayi Ilk 10'a Girebilecek Altyapıya Sahip

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan yatırımcı kuruluşların çalışmalarını yerinde inceledi. Karakelle, bölgenin Türkiye'de ilk 10'a girebilecek altyapıya sahip olduğunu söyledi.

Sebahattin Karakelle ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti, fabrika yetkililerinden bilgi aldı. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, Merkez İlçe Başkanı Av. Bekir Sertadım ve parti yetkilileri de katıldı.

Reklam
Reklam

Ziyaretle ilgili kısa açıklama yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Yalvaç, organize sanayinin alt yapı konusunda çok büyük probleminin olmadığını ancak ufak tefek problemler bulunduğunu ve sanayicileri ziyaret ederek, onların sıkıntılarını ve dertlerinin dinleneceğini söyledi.

"İKİNCİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE ADIM ATMAK ÜZEREYİZ"

AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle, yaptığı açıklamada, “216 parsel de 45 tane çalışır durumda iş yerimiz faaliyet gösteriyor. İnşaat halinde olan 14 yeni işyerimiz var. İkinci organize sanayiye adım atmak üzereyiz. Erzincan Organize Sanayi bölgemiz Türkiye’de belki ilk 10’a girebilecek fiziki imkanlar ve alt yapısıyla şanslı bir sanayidir. Devlet Demiryolları hattı içerisinde olan ve doğalgazı içerisinde olan organize sanayimiz var. Gelecek adına çok güzel şeyler olacak.” diye konuştu.

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan yatırımları inceledi ve sanayicileri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz