AK Parti'li Kavaklıoğlu ve Selvi, Bor’da ziyaretlerde bulundu

AK Parti Niğde milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Ramazan ayının ilk günlerini vatandaşlarla iç...

AK Parti Niğde milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Ramazan ayının ilk günlerini vatandaşlarla iç içe geçiriyor. AK Partili vekiller, Bor ilçesinde çarşı esnafını ziyaret edip istek ve şikâyetleri dinledi. Çarşıda vatandaşlarla sohbet eden vekiller, belediyenin açtığı çadırda vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.
Kavaklıoğlu ve Selvi, vatandaşların Ramazanlarını tebrik ederken, vatandaşlar da sorun ve taleplerini vekillere doğrudan iletme fırsatı buldu. Ziyaretler vesilesiyle vatandaşların sorunlarını dinleme fırsatı da bulduklarını belirten ve “Halkımızla kucaklaşmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyoruz.” diyen Alpaslan Kavaklıoğlu, “Sık sık vatandaşlara giderek sorunlarını ilk ağızdan dinlemek ve talepler doğrultusunda adım atmak yönünde bir anlayışımız var.” dedi.
Ömer Selvi ise “ Vatandaşa gitmekten kaçınmıyoruz. Çünkü bizi bu mevkiye getirenlere çok şey borçluyuz. Borcumuzu da hizmet ederek ödemekte kararlıyız.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz