Ak Parti’li Kılınç’ten Germencik Çıkartması

AK Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Ramazan ayı münasebetiyle her gün bir ilçeyi ziyaret...

AK Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Ramazan ayı münasebetiyle her gün bir ilçeyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor.

AK Parti’li Kılınç, bu çalışmaları kapsamında dün Germencik’e giden Kılınç, bir dizi temasın ardından Bozköy’e geçerek burada iftar etti. AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin çok büyük bir gelişme gösterdiğini ifade eden Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç, ramazan ayı nedeniyle gittiği Germencik’te ülkenin geldiği son durumu özetledi.

Germencik ziyaretine ilk olarak Kaymakam Resul Çelik’ten başlayan Kılınç, burada ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatine geçerek, görüş alışverişinde bulundu. Kooperatif Başkanı Rıfat İnceöz milletvekili Kılınç’a bir takım talepler içeren dosya vererek destek istedi.

Reklam
Reklam

Temmuz sıcağıyla birleşen ramazan ayında hizmet kervanının durmadan yoluna devam ettiğini kaydeden Kılınç, “Biz bu makamlara oturmaya değil, iş yapmaya geldik. Bizim tek bir amacımız var; o da memleketin kalkınıp vatandaşın yaşam kalitesinin artmasıdır. Allah’a çok şükür, bize teslim edilen iktidar emanetini layıkıyla yerine getiriyoruz. Sandıklardan çıkan sonuçlar bunun göstergesi”’ diye konuştu.

Kendisinin de oda başkanlığı yaptığını hatırlatan Ali Gültekin Kılınç, ülke kalkınmasının toplumsal sinerjiyle mümkün olabileceğini, bu ortamın da hükümetleri dönemimde sağlandığını belirtti. Aydın’ın markalaşma yönünden çok önemli fırsatlara sahip olduğunun altını çizen Kılınç, “Sahip olduğumuz tarımsal zenginlik ve bunun yansıması olan uzun yaşam konusu ciddiyetle ele alınmalıdır. Aydın’ın geleceği tarım, sanayi ve buna bağlı olarak tarımsal sanayi ve yeraltı kaynaklarında yatıyor. Herkes üstüne düşeni en iyi şekilde yapmalı. Amacımız Aydın’ı başta Türkiye olmak üzere Avrupa’nın organik ve uzun yaşam merkezi haline getirmektir” dedi.

Reklam
Reklam

Germencik’teki ziyaretlerin ardından Bozköy’e geçen AK Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç, burada orucunu açtıktan sonra teravih namazını kılıp vatandaşlarla sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: