AK Partili Köse: Çarşamba halkı zan altında bırakılamaz

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, ilçede bir grup öğrencinin taciz edildiklerine dair bazı...

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, ilçede bir grup öğrencinin taciz edildiklerine dair bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerin, ilçe halkını zan altında bıraktığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Köse, münferit olayların ilçe halkını zan altında bırakacak bir şekilde işlenmesine tepki gösterdi. Köse, "Bu tür haberleri hem Çarşamba’nın ve hem de Samsun’un misafirperverliğine gölge düşürecek bir şekilde verilmesinden endişe duyuyoruz." dedi.

Bazı basın yayın organlarında, Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi öğrencilerinin, ilçede taciz edildiklerine dair çıkan haberlerin Çarşamba’yı ve misafirperver Çarşambalıları son derece üzdüğünü kaydeden AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Köse, Çarşamba’da bu tür olayların yaşanmış olmasına ihtimal vermediklerini, olsa bile bu tür münferit olayların Çarşamba ve Samsun’un ismini lekeleyecek bir şekilde basında yansıtılmasının doğru olmadığını kaydetti. "İlçe halkının bu tür çirkin olaylara tevesül etmeyeceğini, her toplumda olduğu gibi bir takım kendini bilmezlerin tutum ve davranışlarının bütün bir ilçe halkına mal edilecek bir şekilde basında yansıtılması Çarşamba isimini lekeyecektir" diyen Köse, "Bir takım basın ve yayın organlarında yer alan ve yaşanıp yaşanmadığı da belli olmayan taciz iddialarının Üniversite şehri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Çarşamba’nın geneline mal edilmesini doğru değildir." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: