AK Parti'li Mekteplioğlu: İlkeli Siyaset Yapmada Zaman Taviz Vermeyeceğiz

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, ilkeli siyaset yapmada hiç bir zaman taviz vermeyeceklerini...

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, ilkeli siyaset yapmada hiç bir zaman taviz vermeyeceklerini söyledi.

İlkeli siyaset yaptıkları için 3 Kasım 2002, 22 Temmuz 2007 ve 12 Haziran 2011 seçimlerinde halkın sandıkta üçüncü defa partilerini iktidara taşıdığını belirten Mekteplioğlu, hizmet vermede her türlü eleştiriye açık olduklarını, muhalefetin hakaret ve alaylı yaklaşıma karşı olduklarını kaydetti.

Mekteplioğlu, geçtiğimiz günlerde stadyum temeli atmaya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve sinema sanatçısı Tarık Akan'ın Nazım Hikmet Parkı açılışında sarf ettiği sözlerin ilkeli siyaset yapmada seviyeyi düşürdüğünü kaydetti. Bir genel başkan yardımcısını bir toplumda 'domuz' kelimesinin ne anlama geldiğini bilmesi gerektiğini belirten Mekteplioğlu, 'Ankara'daki domuzların sorumluluğu bana ait' sözünün Ana Muhalefet Partisi Genel Başkan Yardımcısına yakışan bir söz olmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Tarık Akan'ın park açılışında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 'Recep' diye hitap etmesinin sosyal demokratla bağdaşmadığını anlatan Mekteplioğlu, 3 dönem halkın hür iradesiyle sandıkta tek başına birinci çıkmış ve son seçimde yüzde 50 oy alan bir lidere alaylı sözle hitap etmesinin liderlerini değil, kendisini küçük düşüreceğini kaydetti.

Mekteplioğlu, "11 yıldır ilkeli siyaset yapıyoruz yapmaya da devam ediyoruz. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideri. Cumhuriyet tarihinde 3 defa üst üste tek başına iktidara gelen tek lider. Onun içindir ki CHP'li Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Kırkpınar'da 3 defa üst üste iktidara geldiği için siyasetin başpehlivanı diyerek Başbakanımıza altın kemer taktı. Liderimize alaycı isimle hitap edenler kendileriyle nefis muhasebesi yaparak biz niye iktidara gelemiyoruz diye sorması gerekir. Halka bidon kafalı ve göbeğini kaşıyan adam ve dağdaki çobanla benim oyum bir olmaz diyenleri, bu millet hiç bir zaman iktidara taşımayacaktır. Kem söz sahibine aittir. " diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz