AK Parti'li Meniz'den, Özbek Köyüne 'su' Müjdesi

Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Özbek köyünün su sıkıntısı çözülüyor. AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı...

Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Özbek köyünün su sıkıntısı çözülüyor. AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz, parti yönetimiyle birlikte gittiği köyde vatandaşlara ‘su’ müjdesi verdi.

Köyün suyunun sağlıksız ve nitrat oranının çok yüksek olduğunu aktaran Meniz, sağlık müdürlüğü tarafından yapılan analizler sonucunda suyun sağlıksız olduğunun belirlenmesinin ardından harekete geçtiklerini söyledi. Vali ve il özel idaresi yetkilileriyle yaptıkları görüşmeler sonucunda, çalışmaları devam eden Ova Köyleri İçme suyu projesine Özbek’in de dahil edildiğini vurgulayan Meniz, ''Özbek köyümüzün içme suyu sıkıntısını gideriyoruz. Bu hizmetin sadece trafosu 150 bin lira değerinde. Biz işin maddi boyutunda değiliz, çünkü bizim için önemli olan hemşerilerimizin sıkıntısının bir an önce sona erdirilmesi. AK Köylerimizin sorunlarını çözmek bizim namus borcumuzdur. Çünkü biz halkın hizmetkârıyız. Onların hayır duaları bize yeter.'' dedi.

Reklam
Reklam

Köyün eski olan su deposunun yenilenmesi için özel idare bütçesinden 70 bin lira ayrıldığını dile getiren Meniz, su sorununu çözmek için KÖYDES'ten ayrılan ve geçen yıldan artan parayla 300 bin liranın hazır olduğunu, bu paranın yetmemesi halinde ek kaynak sağlanacağını sözlerine ekledi.

İlçe Başkanı Meniz ile birlikte İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yıldız, Gençlik Kolu Başkanı Haydar Aratekin'in köy sakinleriyle yaptığı görüşmeye Ova Köyleri İçmesuyu Birliği Başkanı Şükrü Özer de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: