Ak Partili Mersinli, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve beraberindeki partililer, Nişancıpaşa Mahallesi Sorumlusu Ali...

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve beraberindeki partililer, Nişancıpaşa Mahallesi Sorumlusu Ali Ünlü ve Dilşeker Mahallesi Sorumlusu Ayhan Kabasakal ile yönetimlerini ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Mersinli'nin mahalle ziyaretinde, mahalle sorumluları ve yönetimleri, mahalle sakinleri geniş bir katılım gösterirken, ziyarette Merkez İlçe Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Ahmet Tonguç, Teşkilat Başkanı Mustafa Çimbil ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gençlik Kolları da hazır bulundu. Toplantıya katılan mahalle sorumluları ve yönetimleri son gelişmeler ve teşkilattaki çalışmalar hakkında ilk ağızdan bilgi alma imkanı buldu. Mahalle başkanlığı sistemi ile ilgili detaylı bilgilendirmenin de yapıldığı toplantıda Berk Mersinli, milletin partisi olmayı başardığını ifade ettiği AK Parti’nin en ücra köşedeki dili olarak mahalle başkanlarını gördüğünü, bu büyük sorumluluğu Manisa'nın her noktasına ulaştırdıklarını bildirdi. Mersinli, bu nedenle mahalle başkanlarına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

“AK 10. YILIN ARKASINDA SİZLER VARSINIZ”

AK Parti’nin siyaset anlayışına dair önemli hatırlatmalarda da bulunan Mersinli, “Sizler partinin sokaklardaki ve mahallelerdeki dili olan arkadaşlarımızsınız” şeklinde konuştu.

Mahalle başkanlarının teşkilat içerisinde çok değerli bir unsur olduğunu, 10. yılını kutladıkları iktidarlarının başarısında çok büyük emeklerinin olduğunu, zor koşullar altında bile partinin bayrağını dalgalandırdıklarını söyleyen Mersinli, “Gerçek kahramanlar, asıl kahramanlar sizlersiniz. Böyle bir görevi üstlenmiş teşkilat mensupları ile bir araya gelmek benim için ayrı bir heyecan ayrı bir mutluluktur. Çünkü mahalle başkanlarımız gerekli takdiri her zaman göremiyorlar” diye konuştu.

Mersinli, şöyle dedi: "Teşkilat olarak çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyoruz. Bu ziyaretlerimizle hem teşkilatımız güçleniyor hem de vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinliyor ve gerekli yerlere iletiyor, bu sorunların çözümü için de konuların takipçisi oluyoruz. Bugün itibariyle partimizin iktidarda oluşunun 10. yılında yapılan hizmetlere gururla bakıyor ve bunları paylaşıyoruz. Sadece millete hizmet için gayret gösteren Ak Parti, bundan sonra da milletin hizmetkârı olmaya devam edecek. Milletimizle birlikte olmaya devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

Berk Mersinli, mahalle başkanları ile yapılan toplantı sonrası vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: