AK Partili Mersinli, MHP'li Akkal’ı siyasi nezakete davet etti

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal’ı siyasi...

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal’ı siyasi nezakete davet etti. Mersinli, ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında Akkal’ın, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç hakkında yaptığı açıklamayı hayretler içinde okuduklarını söyledi.
Arınç, memleketi Manisa'ya her geldiğinde Akkal’ın onun ismi kullanarak basına demeç vermesini talihsizlik olarak nitelendiren Mersinli, “Akkal'ı öncelikle siyasi nezakete davet etmek istiyorum. Biz siyasi nezaketi bozmadan Devlet Bahçeli'ye yönelik bir eleştiride bulunmuyorsak, haddimizi ve değerimizi bildiğimizdendir. Yaşımız ve siyasi tecrübemiz, büyüklerimize laf söyletmez. Biz bu terbiye ve düsturla siyaset yapmayı şiar edindik. Kaldı ki Tamer Akkal'ın, Bülent Arınç'ı eleştirebilmek için belediyenin açtığı tesislerden sekiz fırın ekmek yemesi lazım. Belediyenin silahşörlüğünü yapacağına, MHP olarak belediyenin Manisa için üreteceği projelere destek versin, proje üretsin.” dedi. İki çiçek, bir böcekle baharın gelmeyeceğini öğrenememiş zihniyetlerin, AK Parti'nin Türkiye'ye yaşattığı altın çağı göremeyeceğini savunan Berk Mersinli, “Biz tüneller, devasa hastaneler, büyük fabrikalar, bölünmüş yollar yapıyoruz. Dünyanın en büyük 20 ekonomisi arasında yer alırken, köyleri kalkındırırken onlar, iki çiçek bir böcekle baharın geleceğini zannederek hâlâ parkta bahçede fidan dikiyor. AK Parti, dokuz yıllık iktidarı döneminde yalnızca Manisa'da 12 milyon fidan dağıtıp tarıma destek verirken MHP'li belediye, açtığı parklara diktiği birkaç fidanla övünüyor.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz