Ak Partili Milletvekillerden Vali Savaş’a Ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş, kente yeni...

AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş, kente yeni atanan Vali Abdurrahman Savaş'a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarete milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ile İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, Manisa Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Faruk Çelik, İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan da katıldı.

Ziyarette konuşan Tanrıverdi, “Manisa tarih, kültür ve medeniyet şehridir. Tarihte önemli roller üstlenmiş bir şehir. Şehzadeler yetiştirmiş, ülkenin ve dünyanın adaletle yönetilmesine katkı sağlamıştır. Manisa’mızın yer altı ve yer üstü bir çok zenginliği vardır. Bunun yanında en önemlisi insan zenginliği vardır. Hoşgörü sahibi, çalışkan, dürüst insanlardır. Böylesi zenginliklerin, güzelliklerin harmanlandığı bir ildir. Bu ilin büyük olması için elbirliği ile çalışmamız gerekiyor. Ben ve arkadaşlarım her zaman hizmetlerin üretilmesinde, ilimizin geliştirilmesinde, kalkınmasında, özellikle gençlerimizin eğitiminin daha sağlıklı bir hale getirilmesinde yapılması gereken her ne ise hem yerelde hem de genelde milletvekilleri olarak her zaman yanınızdayız. Çünkü bu birlikteliğimiz Manisa’mızın daha da büyümesine, gelişmesine imkan sağlayacak. Bu çerçevede Manisa’mız geleceğe umutla bakan önemli bir ildir. Dolayısıyla geleceğimizin daha da aydınlık, daha mamur olması için, geçmişteki rollerine tekrar sahip olabilmesi için inşallah bundan sonraki dönemi şehrimizin mülki amiri olarak sizlerle beraber geçiririz. Bir aylık çalışmalarınız hemşerilerimiz tarafında takdirle karşılanmaktadır. Bu gelecek adına çok önemli bir işarettir” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Savaş da, “Hafta sonlarının verimli geçmesi ildeki dinamizmi gösteriyor. Bize yönelik olarak biraz önce takdir ettiğiniz bölümü 4 haftalık süre zarfında her bir görüştüğüm kişi ve kurumun bize açmış olduğu pencereler ildeki potansiyeli görmek adına insanı cesaretlendiriyor, fakat aynı zamanda sorumlulukları hatırlattığı için de biraz düşündürüyor. İnşallah bu potansiyeli, tarihi, ekonomisi olan ilimizi daha üst noktalara götürmek için geldik. Şuana kadar yapmış olduğumuz değerlendirmelerde öncelikle vurguladığım birkaç husus var. Birincisi Manisa Türkiye’deki illerin birkaç gruplandırılmış çeşidi içinde merkezi dışında gelişmiş ilçeleri bulunan bu anlamda çok merkezli ekonomik anlamda, sosyal anlamda kurum teşkilatlanması var. Bu tür bir ortamda dayanışma, işbirliği her zaman ön plandadır. Bunu özellikle kurumlarımıza vurguluyorum. Kurumlar hizmette işbirliği ile birbirini gözeten değil de hizmeti etkin hale getirmek için yaklaşım içinde olmalıyız. İnşallah hayırlı hizmet olur diye ümit ediyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: