AK Partili Milletvekilleri Trabzon'da

Eski Sağlık Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Türkiye'nin huzura ve kardeşliğe doğru çok hızlı bir yürüyüş içinde olduğunu

Eski Sağlık Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Türkiye'nin huzura ve kardeşliğe doğru çok hızlı bir yürüyüş içinde olduğunu söyledi.

Akdağ, bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Partili 11 milletvekili ile Trabzon'da iki gün sürecek programlar ve ziyaretler gerçekleştireceklerini ifade etti.

Trabzon'da bulunmanın mutluluk verici olduğunu vurgulayan Akdağ, "Türkiye, huzura ve kardeşliğe doğru çok hızlı bir yürüyüş içinde. Biz de bu yürüyüşü hızlandırmak ve yürüyüşte yer almak için Anadolu'dayız" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ise çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirterek, iktidarlarının milletin geleceğiyle ilgili proje ve çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydetti.

Toplantıya, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti milletvekilleri Nusret Bayraktar, Feramuz Üstün, Nurcan Dalbudak, Emrullah İşler, Tülay Selamoğlu, Hüseyin Samani, İsmet Su, Murat Göktürk, Ertuğrul Soysal ve Ali İhsan Yavuz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ile partililer katıldı.

Muhabir: Zafer Sel / Asena Akçay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz