AK Partili Özdağ: Teröristler kanlı yüzünü bir kez daha gösterdi

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Hakkari'deki saldırıda, teröristlerin kanlı yüzünü bir kez daha kendini...

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Hakkari'deki saldırıda, teröristlerin kanlı yüzünü bir kez daha kendini gösterdiğini bildirdi.
Özdağ yaptığı açıklamada, "Bunlar Türkiye'de demokrasi, insan hakları, vicdan ve teşebbüs hürriyeti istemiyorlar." dedi. Özdağ, teröristlerin kanlı yüzünün ortada olduğunu belirterek, ''Bunlar demokratik özerklik istemiyorlar. Bunlar Türkiye'de demokrasi, insan hakları, vicdan ve teşebbüs hürriyeti istemiyorlar. Bunlar Türkiye'nin gelişmesini önlemek istiyorlar. Bunlar Türkiye'yi bölmek ve parçalamak istiyorlar. Bunlar görevlerini yapıyorlar. Bunlar kirli ve gizli emelleri olan emperyalist devletlerin adamlarıdırlar.'' dedi.
Terör odaklı yayın yapan yayın organlara karşı basın yayın kanununun değiştirilmesi gerektiğini dile getiren Özdağ, "Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül en son ziyaretinde devletin şefkat elinin orada olduğunu ve bu sınır bölgesi Türkiye Cumhuriyeti devletine aittir mesajı vermişti. Taşeron olan PKK da buna karşı hain saldırıyı gerçekleştirdi. Bu bir meydan okumadır. Bu meydan okumaya ve teröre karşı bizler acımasız olacağız. Bunu misliyle ödetmek mecburiyetindeyiz. Bundan böyle halkımızda daha bilinçli olacaktır. Teröre odaklı yayın yapan televizyonlara karşı basın yayın kanunu değiştirilmelidir. Terörist faaliyetler saatlerce gösterilmemelidir. Küçük bir olayı dahi Tüm Türkiye'de oluyormuş gibi göstermek Türk milletinin moralini bozmakta PKK'yı güçlüymüş gibi göstermektedir. Burada yayın organlarını duyarlı olmaya davet ederken Basın Yayın yasasında değişiklik yapılması da mecburdur." diye konuştu.

Reklam
Reklam

"BUNLAR KANDAN BESLENEN VAMPİRLERDİR"
Teröristlerin kanlı yüzünün ortada olduğunu, Abdullah Öcalan'a ev hapsi verilse bile bu terörün devam edeceğini anlatan Özdağ şunları bildirdi: "Çünkü bunlar kandan beslenen vampirlerdir. Bunlar insanlıktan nasibini almamış vicdansızlardır, katillerdir. Bu yüzden o bölgede yaşayan herkesi bu eli kanlı terör örgütüne karşı duyarlı olmaya çağırıyorum. Mezhep ve görüş ayrımı yapmadan Türk milleti olarak topyekun bu meydan okumaya cevap vermeye çağırıyorum. Bu aynı zamanda 5 bin yıllık şanlı Türk tarihine karşı meydan okumadır. Bu meydan okumanın hesabını soracağız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz