AK Partili Öztürk: Çözüm Süreci, Büyük Bir Barış Sürecidir

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, terörü bitirmek için öncelikle insan hakları konusunda iyileştirmelerde bulunduklarını...

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, terörü bitirmek için öncelikle insan hakları konusunda iyileştirmelerde bulunduklarını belirterek, terörün bitmesi için silahların susması için başlattıkları çözüm sürecinin büyük bir barış süreci olduğunu belirtti.

İslam Birliği Derneği tarafından düzenlenen 'PKK ve Terör Sorununun Çözümü' adlı konferansta terörün panzehirinin İslam kardeşliği olduğu belirtildi. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi – Hüdavendigar salonunda yapılan konferansa; AK Parti Bursa milletvekili Mustafa Öztürk, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Bedrettin Yıldırım, MHP 24 Dönem Necati Özensoy, AK Parti 22. Dönem Milletvekili Recep Garip, Anavatan Partisi 21. Dönem Milletvekili Ali Emre Kocaoğlu, Fazilet Partisi 20. Dönem Milletvekili Mehmet Sılay ve Araştırmacı-Yazar Erkan Seyhan konuşmacı olarak katıldı.

Reklam
Reklam

AK Parti Bursa milletvekili Mustafa Öztürk, terörün bitirilme noktaları konusunda ipuçları verdi. Terörü bitirmek için öncelikle insan hakları konusunda iyileştirmelerde bulunduklarını anlatan Öztürk, terörün bitmesi için silahların susması için başlattıkları çözüm sürecinin büyük bir barış süreci olduğunu belirtti.

Kimseye taviz vermediklerini ve vermeyeceklerini anlatan Öztürk, "AK Parti'nin misyonu, ilkeleri ve hizmet anlayışı ile millete borcu ve değerleri ile buna asla müsaade etmez ve bunu yapmayacaktır. Özellikle CHP ve MHP destek vermesi gereken bu büyük problemin çözümü konusunda AK Partinin başarısız olması konusunda politikalar güdüyorlar." dedi.

Bu sürecin eyalet sistemine gittiğini iddia edenlerin bulunduğunu anlatan Öztürk, bunun doğru olmadığını söyledi. Milletin kendilerine destek vermeye devam etmeleri halinde iktiran olarak daha fazla çalışacaklarını belirten Mustafa Öztürk, yapılan anketlerin de kendilerini bu süreçte halkın desteklediğini sözlerine ekledi. Diğer konuşmacılarda İslam'ın Türk milletinin birlik harcı olduğun üzerinde durdu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: