AK Parti'li Pamuk: Seyhan'da Sorumluluğumuz Fazla

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Adana’nın en büyük ilçesi konumunda olan Seyhan’da sorumluluklarının...

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Adana’nın en büyük ilçesi konumunda olan Seyhan’da sorumluluklarının fazla olduğunu söyledi.

Seçim takvimi içerisinde olmamalarına rağmen, her fırsatta sahada vatandaşlar ile beraber olup sorunlarını dinlediklerini belirten Pamuk, “İnsanımızla birebir iletişim içerisinde olmayı önemsiyoruz. Düzenli olarak mahallelerde esnaflarımızı ziyaret edip sorunlarını dinliyor ve mahalle sakinlerinin de evlerine misafir oluyoruz. Çalışmalarımız sırasında tespit ettiğimiz ihtiyacı veya sorunları olanların problemlerini elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz.“ dedi.

Reklam
Reklam

Esnafın sorunlarını dinlemek ve partiye yeni üyeler kazandırmak amacıyla ziyaretlerine devam eden Kasım Pamuk, Meydan Mahallesi ve Mısır Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Pamuk, Adana’nın sıcak yaz aylarında çalışmalarının yorucu olduğunu ancak insanların meşru zemine dayalı taleplerini olanaklar dahilinde çözebilmenin yaşanılan zorlukları tatlı bir yorgunluğa dönüştürdüğünü belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: