Ak Parti'li Pamuk'tan Meksa Vakfı'na Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, bir ülkenin kalkınmasında ve...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, bir ülkenin kalkınmasında ve refah seviyesinin artmasında sanayileşmenin önemine vurgu yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Mesleki Eğitim ve Küçük Sanayi Destekleme Vakfı’nı (MEKSA) ziyaret ederek, Proje Müdürü Elif Alper Delice’den çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Pamuk, uygulamalı meslek eğitimi modelinin benimsenmesi ve yayılması amacıyla 1985 yılında faaliyetlerine başlayan MEKSA’nın atölye ve çalışma alanlarını dolaştı. Kursiyerlerle sohbet eden ve yaptıkları çalışmaları inceleyen Pamuk’a üzerinde MEKSA logosu işlenmiş bir de tişört hediye edildi. Bir isteklerinin olup olmadığını soran Pamuk’a kursiyerler, “Başbakanımızı aramızda görmek istiyoruz” diyerek karşılık verdiler.

Reklam
Reklam

Burada bir açıklama yapan Pamuk, bir ülkenin kalkınmasında ve refah seviyesinin artmasında sanayileşmenin öneminin büyük olduğunu, sanayi toplumunun oluşabilmesi için de bilgi,beceri ve teknolojiyi kullanabilecek nitelikli insan gücüne ihtiyaç olduğunu belirtti.

AK Parti Hükümetinin mesleki,sosyal ve kültürel içerikli işlere büyük önem verdiğini ve bu anlamda imkanlarını seferber ettiğine vurgu yapan Pamuk, MEKSA yetkililerinin de devletin sunmuş olduğu imkanları titizlikle değerlendirmesi gerektiğini belirtti.,

315 öğrencinin aynı anda eğitim alabildiği MEKSA eğitim merkezinde toplumun dezavantajlı kesimlerine hem ücret hem de mesleki eğitim verildiğini kaydeden MEKSA idarecileri de,mahallelerde yer oluşturulması halinde her yerde eğitim verebileceklerini belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: