AK Partili Selamoğlu: 2014’te Köy Altyapıları Tamamlanmış Olacak

AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, 2014 yılında Türkiye genelinde köy altyapılarının tamamlanacağını söyledi. Selamoğlu,...

AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, 2014 yılında Türkiye genelinde köy altyapılarının tamamlanacağını söyledi. Selamoğlu, altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra ayrılan ödeneğin tarım ve hayvancılığı desteklemede kullanılacağını belirtti. Köyleri Avrupa standartlarına taşıyacaklarını kaydeden AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, 2013 yılı için Ankara’da köy altyapı çalışmaları için 100 milyon TL ödenek ayrıldığını dile getirdi.

Selamoğlu beraberindeki Belediye Başkanı Yakup Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Ceylan, İl Özel İdaresi Daire Başkanı Salih Tekeli ve partililer ile Ankara’nın Polatlı ilçesine bağlı köylerde incelemelerde bulundu. Büyükşehir kanunuyla Ankara’nın tüm köylerinin mahalle statüsüne dönüşeceğini belirten AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, 1 Nisan 2014 tarihi itibariyle köylerin il ve ilçe belediyelerinin sorumluluğu altına gireceğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Selamoğlu, iktidara geldiklerinde Başkent’in dibindeki köylerin kanalizasyon, içme suyu gibi sorunları olduğunu ifade etti. KÖYDES ve BELDES projeleri ile köy altyapılarının büyük oranda çözüldüğünü anlatan Tülay Selamoğlu, “İçme suyu, kanalizasyon gibi hizmetlerin getirilmesi ve yollarla ilgili tüm çalışmalar, sulama göletleri dahil olmak üzere ayrılan fonlarla tüm Türkiye’de çalışmalar yürütüyoruz. Allah’ın izniyle 2014’ün sonunda tüm Türkiye’de kanalizasyon içme suyu sorunu bitiyor. Tüm Türkiye’nin kırsalında artık kanalizasyonsuz içme susuz ve yolsuz köyümüz yok.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz