AK Parti'li Soysal, bayram pazarındaki esnafı ziyaret etti

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan bayram pazarını ziyaret ederek, esnafların bayramını...

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan bayram pazarını ziyaret ederek, esnafların bayramını tebrik etti. Soysal'a Belediye Başkanı Yusuf Başer ve AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz de eşlik etti.
Ertuğrul Soysal, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, milletvekili seçildikten sonra Yozgat ve ilçelerinde sürekli vatandaşlarla birlikte onların sıkıntı ve sorunlarının çözümü için çalıştıklarını söyledi.
Soysal, Yozgat Türkiye'ye en iyi şekilde hizmet etmek için görev süresince gece, gündüz demeden çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
"Vatandaşlarımızın sıkıntısı, ilimizin ve ilçelerimizin sorunları bizlerin sıkıntı ve sorunlarıdır." diyen Soysal, "AK Parti ile ülkemizde refah seviyesi yükseldi. Vatandaşlarımızın alım gücü arttı kimse bunu görmezden gelemez. AK Parti kurulmadan önce ki ülkemizin içerde ve dışarıdaki itibarı, konumu ile şimdiki konumu arasında dağlar kadar fark var. İnşallah önümüzdeki süreçte Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye dünya ülkeleri arasında lider bir konuma gelecektir." diye konuştu.
Soysal, hemşehrilerinin ve bütün Türk halkının bayramını kutladığını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz