AK Partili Tabur: Antalya’nın Yolları Içler Acısı Durumda

AK Parti Antalya Büyükşehir Meclis Üyesi Yaşar Tabur, şehirdeki yolların tamamına yakınının durumunun içler acısı...

AK Parti Antalya Büyükşehir Meclis Üyesi Yaşar Tabur, şehirdeki yolların tamamına yakınının durumunun içler acısı olduğunu iddia etti. Tabur, şehirde çok büyük çukurlar oluştuğunu, araçlarla ilerlemenin çok zor olduğunu savundu.

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı eleştiren meclis üyesi Yaşar Tabur, şehirdeki yolların durumuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Şehirdeki çukurlar yüzünden araçlarla ilerlemenin çok zor olduğuna dikkat çeken Tabur, “İş yerinizi, evinizi, tozdan pislikten korumak mümkün değil. Turizm sezonu hızla yaklaşıyor olmasına rağmen Antalya içindeki yolların asfaltlarının yapılması gerekirken, Akaydın’ın bir okul bahçesi ile ilgili asfalt polemiği yapıyor olması büyük talihsizlik.” dedi.

Reklam
Reklam

Yaz aylarında turistlerin akın akın gelmeye başladığında Akaydın’ın yolları asfaltlamaya başlayacağını öne süren Tabur, şehir merkezine turistin zaten gelmediğini, bu yollar yüzünden iyice insanların şehre gelmeyeceğini ifade etti. Akaydın’ın sorumluluk alanında olduğu yerleri asfaltlaması gerektiğini söyleyen Tabur, “Peki, insana sormazlar mı? Asli sorumluluğunuzda olan bu yolları asfaltlamanızı kim engelliyor? Neden bu yolları yaz gelmeden asfaltlayıp bitirmiyorsunuz? Sırf siyaset yapabilmek uğruna, bu çileyi Antalya halkına reva görüyorsunuz. Göreve geldiğinden bu yana, her fırsatta kavga çıkartıp engelleniyorum diye ucuz siyaseti tercih eden Akaydın, ne yazık ki her işi olduğu gibi bu işi de eline yüzüne bulaştırıyor.” şeklinde eleştirilerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: