Ak Partili Tunca, “itfaiyecilik Özveri Ve Cesaret İster”

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca itfaiyeciliğin, cesaret ve özveri gerektiren onurlu bir...

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca itfaiyeciliğin, cesaret ve özveri gerektiren onurlu bir meslek olduğunu vurguladı.

İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla açıklamada bulunan AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, İtfaiye Teşkilatı’nın, deprem, yangın ve sel gibi her türlü afete karşı müdahalede bulunmasının beşeriyat için hayati önemine işaret etti.

Yangın ve afet gibi zararların itfaiye teşkilatının özverili ve cesaretli çalışmasıyla asgariye indirildiğini aktaran Başkan Tunca, “Yangın dışında, sel, deprem gibi doğal afetlerde ve yıkımlarda halkın imdadına yetişen itfaiyecilerimiz 24 saat boyunca insanımızın can güvenliği için mücadele ediyor. İtfaiyecilerimizin bu zorlu görevlerine paralel olarak gelişen teknolojik olanaklardan faydalanmaları ve her türlü teknik techizatla donanmaları gerekiyor. AK Partili belediyemiz döneminde itfaiye teşkilatımıza yeni bir yer ve geniş teknik olanaklar sağladık. İnşallah bundan sonraki dönemde ak büyükşehirle güçlü, donanımlı ve teknolojik aletlerin kullanıldığı bir teşkilat yapısını kazandıracağız.” şeklinde konuştu

Reklam
Reklam

Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında İtfaiyecilik Haftası’nın kutladığını hatırlatan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca sözlerini şöyle sürdürdü: “Hayatı pahasına mesleğini icra İtfaiyecilerimize takdir ve teşekkürlerimi iletir, hafta vesilesiyle görevi başında yaşamını yitiren şehit itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: