AK Partili Uzun: Devrim Niteliğinde Hizmetler Yaptık

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, iktidarları döneminde başta sağlık olmak üzere tüm sektörlerde...

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, iktidarları döneminde başta sağlık olmak üzere tüm sektörlerde devrim niteliğinde hizmetler yaptıklarını söyledi. Uzun, “Yapılamaz denilen uygulamaları hayata geçirdik.” dedi.

Tarsus’un Gazipaşa Mahallesi’nde yapımı devam eden aile sağlık merkezinin inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili Uzun’a İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Sarı da eşlik etti.

Merkezin en geç temmuz ayında hizmete gireceğini belirten Ahmet Tevfik Uzun, mahallede ilk sağlık ocağının DSP-ANAP-MHP koalisyon hükümeti döneminde 08 Temmuz 1999 günü ihale edilerek, 17 Ağustos 2000 tarihinde hizmete açıldığını hatırlattı. Sağlık ocağının o zamanki para ile 25 milyar 966 milyon 386 bin 815 liraya mal olduğunu aktaran Uzun, "Fakat sağlıksız yapısından dolayı 2 Ağustos 2008 tarihinde ne yazık ki mal ve can güvenliğini tehdit ettiği için yıkıldı. Bunun akabinde aile hekimleri kiralık bir binada hizmet etmeye başladı. Gazipaşa, Mithatpaşa ve Bağlar mahallelerinde oturan yaklaşık 25 bin vatandaşımıza hizmet verecek yeni ve modern bir aile sağlığı merkezi yapımına karar verdik. Çelik konstrüksiyonla yapılan, içinde 6 aile hekiminin muayene odası olacak merkez inşallah temmuz ayında hizmete girecek.’’ dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, açıklamasını şöyle sürdürdü: "AK Parti iktidarı olarak başta sağlık olmak üzere tüm sektörlerinde devrim niteliğinde hizmetler yaptık. Yapılamaz denilen uygulamaları hayata geçirdik. Çünkü biz milletimizin hizmetkârıyız. Bizler, ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ düsturu ile hareket ederek Gazipaşa Mahallesi’nin yanı sıra Gülnar Alanboğaz’a, Mezitli Tece’ye ve Toroslar Aslanköy’e birer aile sağlığı merkezi kazandırdık.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: