AK Partili Vahap Ata: Çocuklara sahip çıkmak dünya insanlığının görevidir

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Avukat Vahap Ata, çocuklara sahip çıkmanın sadece devletin veya birkaç...

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Avukat Vahap Ata, çocuklara sahip çıkmanın sadece devletin veya birkaç kuruluşun değil, tüm dünya insanlığının bir görevi olduğunu ve bu bilincin yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.
Başkan Ata, "Dünya Çocuk Günü” günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Çocuklarımız yarınlarımızdır gerçeği ile hareket ederek, çocuklara yapılan yatırımın geleceğe yapılan birer yatırım olduğu iyi bilinmelidir." dedi. Bu yüzden çocuklara sahip çıkmanın sadece devletin veya birkaç kuruluşun değil, tüm dünya insanlığının bir görevi olduğu bilinci yaygınlaştırılması gerektiğini belirten Başkan Ata, şöyle dedi: "Ancak bu yöntem ve hareketle yarınlarımıza daha güvenle bakmak mümkün olacaktır. Geleceğin yöneticisi ve güvencesi olan çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi millet olarak ortak amacımız olmalıdır. Kutlu çocuklara değer veren bir toplum olduklarını Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün milli egemenliğin temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunu Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak çocuklara armağan etmiş olması da dünyada ilk ve tek örnek olup, milletçe çocuklarımıza verdiğimiz değer ve duyduğumuz güvenin de işaretidir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz