Ak Partili Vekil Tapu Sorununu Çözdü

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Çiğli Balatçık’ta 30 yıldır tapu sorunu yaşayan vatandaşların sorununu...

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Çiğli Balatçık’ta 30 yıldır tapu sorunu yaşayan vatandaşların sorununu çözdü. Çiğli Balatçık Dağ Mahallesi’nde AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu iftar programına katılan Şengül, müjdeli haberi burada Balatçıklılarla paylaştı.

Balatçık Dağ Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği yöneticileri ve muhtarların katıldığı iftar programında konuşan Şengül, “Balatcık Dağ Mahallesi’nde yaklaşık 81 parsel ile sorunlar bulunuyordu. Belediye hazineyi sorumlu tutarak gerekli tapu devir işlemlerini gerçekleştirmiyordu. AK Parti Çiğli İlçe Başkanımız Sayın Adnan Yılmaz’ın ısrarlı girişimleri sonucunda bizde konuya el attık ve Kentsel Dönüşüm İl Müdürlüğümüz ve Defterdarlığımız ile yaptığımız girişimler sonucunda gerekli yazışmaları tamamladık. Yazıların bir örneğini Çiğli Belediyesi’ne bir örneğini de Başbakanlığa gönderildi” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sorunun aslında çözülebilir bir sorun olduğunu ancak iletişimsizlik ve takipsizlik nedeniyle bugünlere gelmiş olduğunu söyleyen Şengül, Başbakanlığın onayından sonra sorunun tam olarak çözüleceğini ancak çok önemli bir aşama kaydedildiğini, Başbakanlıktan gerekli son iznin alınması konusunda da yardımcı olacağını açıkladı.

Şengül son günlerde milli birlik ve kardeşliğe ihtiyaç duyulduğunu kaydederek, “Devlet olarak herkese karşı aynı mesafe ve ilkesel duruşla hizmet götürmeye çalışıyoruz. Tek arzumuz vatandaşların gönül rızalarını kazanmak ve dualarını almak” dedi.

Mahalle sakinleri, Balatçık Dağ Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticileri ve muhtarlar AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: