Ak Partili Vekilden Ramazan Tebriği...

Ramazan ayı dolayısıyla açıklamalarda bulunan AK Parti Manisa milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş; “Bu ay insanın...

Ramazan ayı dolayısıyla açıklamalarda bulunan AK Parti Manisa milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş; “Bu ay insanın kendini yeniden tartıp, yeni kararlar alması ve hayatına yön vermesi için bir fırsat olabilir. Bu ay kişi hesaba çekilmeden kendini hesaba çekmesine vesile olabilir. Bu ay açın, yoksulun halini görmemizi, dünyanın neresinde olursa olsun, aç ve açıkta olan herkesi görmenin ayı olabilir” dedi.

Yurttaş; “Fikir etmeden şükür, şükür etmeden huzur ve sükun sağlanmıyor. Bu ay fikir etmenin, derinlemesine düşünmenin, nezaket ve sevginin ayı olabilir. Bu ay, ayrılığın değil, ortak paydaların, dostluğun, insanca yaşamanın etrafında saf tutma ve birlik olma ayı olabilir. Olumsuz duygu ve düşüncelerimize dur demenin, iyilik ve hoşgörünün yolunu açma ayı olabilir.Bu ay, karşılıksız ve hesapsız vermenin, verdiklerimizi incitmeden vermenin, heva ve hevesleri, benliği aşmanın ayı olabilir. Bu ay çocuklarımıza, karşılıksız ve hesapsız vermeyi öğretmenin, bin düşünüp bir söylemenin zamanı olabilir. Ne mutlu verdiklerini hatırlamayanlara ve aldıklarını unutmayanlara” ifadesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: