Ak Parti’li Vekiller “büyükşehir”i Anlatıyor

Ordu’nun büyükşehir olmasıyla birlikte, AK Parti milletvekilleri Ordulu vatandaşlara büyükşehiri anlatmak için yola çıktılar.Ordu’nun tüm...

Ordu’nun büyükşehir olmasıyla birlikte, AK Parti milletvekilleri Ordulu vatandaşlara büyükşehiri anlatmak için yola çıktılar.

Ordu’nun tüm ilçelerini gezerek büyükşehirin Ordu’ya ne kazandıracağını anlatacak olan milletvekilleri sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Ordu’da bir otelde düzenlenen sabah kahvaltısına eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ordu Milletvekili İhsan Şener, Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Düzce Milletvekili Osman Çakır, Konya Milletvekili Gülay Samancı, Ayşe Türkmenoğlu, Bursa Mileltvkeili Hüseyin Şahin, Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol ve partililer katıldı.

Reklam
Reklam

Kahvaltıda konuşan AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, “Bugün Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığımızın projesi doğrultusunda 20’den fazla İl’de olmak üzere bir çalışmayı gerçekleştirmek üzere sayın milletvekillerimiz Ordu’dalar. Bu çalışma büyükşehiri anlatmak, büyükşehirin ilimize getirdiği avantajları izah etmek varsa tepkiler onları alıp, çözüm noktasında ne yapabiliriz çalışmalarını yapmaktır. Ordu ile birlikte 30 ilimiz büyükşehir için yeni bir yapılanmaya girdiler. Bu yapılanma doğrultusunda aslında merak edilen uygulamalar ile de bu yeni ilde karşı karşıya kalacağız.19 ilçemiz, 53 Beldemizi imkan olursa 481 köyümüzü dolaşarak büyükşehirin ne olduğunu ne getirdiğini Ordululara milletvekillerimiz anlatacaklar” dedi.

Milletvekilleri adına konuşan Temel Coşkun, Türkiye’nin iyi bir noktada olduğunu, dünyanın Türkiye’yi takip ettiğini belirterek, “Haklı ve doğru bir hizmet için bugün buradayız. Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda biz çalışmalarımızı yerel çalışmalarımızı hızlandırdık. Çok güzel oluyor. Çok verimli çalışmalar oluyor. Farklı şehirlerin milletvekilleri ile hem şehri tanımak, hem de değişik ifadeleri farklı kişilerden duymak, bugün biz Ordu milletvekillerimizden farklı şeyler söylemeyeceğiz. Ama söyleyenler farklı olacak. Dolayısıyla ilçelerimiz şuanda heyecanla bizleri bekliyor. Ordumuzun büyükşehir olması son derece önemlidir. Katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Adeta bir seferberlik ilan edildi. Ordu, TBMM’de dikkat çeken bir il oldu. Biz vatandaşlarımıza büyükşehirin ne anlama geldiğini, paylaşmak bundan sonraki sürecide en iyi şekilde değerlendirmektir. Bizim seçim konusunda bir endişemiz kuşkumuz yok. Allah’ın izniyle Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni alırız. Biz bugün ve yarın bir selam vermek suretiyle hemşerilerimizin hatırını soracağız. Bu anlamda açılım süreci ile ilgilide bizi sorular gelirse bunları da cevaplandıracağız. Türkiye iyi bir noktada dünya bizi takip ediyor. Güzel gidiyoruz, Allah nazardan korusun. Bugünkü heyetin Ordu’ya ciddi katkısı olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kahvaltının ardından milletvekilleri ilçe ve köylere dağılarak, vatandaşlara büyükşehiri anlatmaya başladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz